Administratie

Uw zakelijke of particuliere administratie is een terugkerend karwei dat veel tijd kan kosten.
Van Kampen Administraties en Kantoorservice kan u hierbij helpen en u werk uit handen nemen.
U kunt dus meer tijd besteden aan zaken die u écht graag doet.

Salarisadministratie

Hebt u personeel in dienst? Wij kunnen u helpen met de salarisadministratie. Van het opstellen van het contract tot de loonstaten en de periodieke aangiften voor Belastingdienst en pensioenfonds.

Financiële Administratie

Doet u nog steeds zelf uw administratie en boekt u alle facturen en bonnetjes zelf in? Doet u ook uw eigen btw-aangifte? Denkt u dat u alle aftrekposten meeneemt en niets vergeet? U kunt ook uw administratie aan ons uitbesteden en de vrijgekomen tijd gebruiken om extra omzet te genereren.

Wij werken met administratiepakket Exact Online. Met dit pakket houdt u zelf het overzicht en bepaalt u wat u zelf doet en wat wij voor u verzorgen. U kunt te allen tijde meekijken en zien hoe uw bedrijf ervoor staat. U kunt bijvoorbeeld zelf uw in- en verkoopfacturen uploaden. Ook kunt u uw zakelijke bankrekeningen koppelen aan het pakket, zodat mutaties automatisch worden ingelezen. Hoe simpel wilt u het hebben?

Jaarrekening en publicaties

Na afloop van het boekjaar stellen wij voor u de jaarrekening op, die tevens als basis dient voor de aangifte inkomsten- of vennootschapsbelasting. Daarnaast verzorgen wij voor BV’s de jaarlijkse publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel.

Tussentijdse rapportages

Wilt u periodiek een rapportage hebben over hoe uw onderneming ervoor staat? Wilt u een vergelijking van uw huidige cijfers met het voorgaande jaar? Of wilt u weten welke debiteuren er nog moeten betalen? U vraagt en wij draaien. Via Exact Online is dit dagelijks mogelijk.

Financiering

Ondersteuning financieringsaanvragen

Wilt u een nieuwe onderneming starten? Hebt u uitbreidingsplannen of wilt u een pand kopen? En hebt u daarvoor financiering nodig? Wij helpen u graag bij het opstellen van uw prognoses, uw ondernemingsplan en de onderhandelingen met de bank.

Tijd voor een kopje koffie?