Het programma van Nextens Connect is bekend!

Op 14 November is het zover, dan organiseert Nextens in ‘t Spant! in Bussum hét fiscale evenement van Nederland: Nextens Connect! Dit evenement staat in het teken van “Meer Impact, Meer Kansen“. Aan de hand van talloze sessies spijkeren we je bij op het gebied van trends, de laatste fiscale ontwikkelingen, technologie, ondernemerschap en meer. Wil je weten wat je zoal kan verwachten? Lees dan snel verder want het programma van Nextens Connect is inmiddels bekend.

Een kijkje in de toekomst met John Meulemans

John Meulemans, marketingstrateeg en influencer, neemt je mee op een boeiende reis naar de toekomst. AI, blockchain en zelfvliegende taxi’s lijken misschien sciencefiction, maar Meulemans laat op inspirerende wijze zien dat dit sneller werkelijkheid is dan je wellicht denkt. Een onmisbare sessie voor iedereen die wil weten wat ons te wachten staat.

De fiscalist van de toekomst

In het verlengde van John Meulemans kijkt Angelo Spadaro (UvA) in zijn workshop naar de veranderende rol van de fiscalist. Want een ding is zeker, deze zal over een aantal jaar behoorlijk veranderd zijn. In plaats van reactief rapporteren, wordt van de fiscalist steeds meer een proactieve en adviserende rol verwacht. Wat betekent dit voor jouw toekomstige rol en hoe kun je hierop anticiperen?

Lachen om fiscale flaters

Dennis Heijmink bespreekt op de van hem bekende humoristische wijze de meest opvallende fiscale flaters die bedrijven het liefst zouden hebben voorkomen. Daarnaast duikt Rron Nushi in de wereld van kunstmatige intelligentie en laat zien hoe deze technologie de fiscaliteit kan ondersteunen. Zijn workshop biedt een exclusief kijkje in de nieuwe AI-tool van Nextens, die jou niet alleen helpt sneller en efficiënter te werken, maar ook zorgt voor het geven van nog beter advies.

Roundtables en netwerken

Nextens Connect biedt ook tal van roundtables waar je met vakgenoten in gesprek kunt gaan over onderwerpen als automatisering, box 3-wetgeving en fiscale trends. Deel jouw visie en ideeën en creëer samen meer impact!

Drie gouden medailles

We sluiten de dag af met een super inspirerende keynote van niemand minder dan Chef de Mission en drievoudig Olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband. In zijn verhaal draait het om de vraag hoe je iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen, grenzen verlegt en een topprestatie levert. Mis deze kans niet om te leren van een van de grootste sporters uit de Nederlandse geschiedenis en inspiratie op te doen voor jouw eigen succes!

Volledige programma van Nextens Connect inzien?

Wil je precies weten wat je op Nextens Connect verwachten kunt? Klik dan snel hier voor het volledige programma van Nextens Connect.

Nextens Connect is gratis!

Zorg dat je deze GRATIS dag niet mist en meld je snel aan!

The post Het programma van Nextens Connect is bekend! appeared first on Nextens.