Nieuwe editie Blik op Fiscaliteit nu gratis te downloaden

De tweede editie van ons fiscale magazine Blik op Fiscaliteit is sinds een aantal dagen online gratis beschikbaar! Dit magazine richt zich op het snijvlak van fiscaliteit en ondernemerschap en biedt inzicht in de fiscale wereld door onder andere interviews, trendanalyses en een kijkje achter de schermen bij Nextens.

De laatste ontwikkelingen

In deze nieuwste editie staan we opnieuw stil bij de meest actuele ontwikkelingen die van belang zijn voor ondernemers, fiscalisten en iedereen die interesse heeft in fiscaliteit. Dit keer hebben we een aantal boeiende artikelen en interviews voor je verzameld, waaronder een exclusief gesprek met Rron Nushi, senior Product Manager AI bij Nextens, over de nieuwe baanbrekende AI-oplossing van Nextens: Tex.

AI-oplossing Tex: Een revolutie voor de fiscale wereld

In het interview met Rron Nushi kijken we niet alleen naar de huidige staat van kunstmatige intelligentie (AI) maar duiken we ook dieper in Tex, de AI-oplossing van Nextens die gecontroleerde content biedt aan zowel belastingadviseurs als inhouse fiscalisten. Tex helpt bij het beantwoorden van fiscale vraagstukken door betrouwbare en accurate informatie te bieden, speciaal ontworpen voor de complexe fiscale materie waarmee fiscaal professionals te maken hebben. Deze tool belooft een grote stap voorwaarts te zijn in de manier waarop de fiscale sector omgaat met automatisering en kunstmatige intelligentie.

RELX: Het moederbedrijf van Nextens in de schijnwerpers

Ook hebben we een uitgebreid artikel over ons moederbedrijf, RELX. Hoewel de naam RELX veel Nederlanders wellicht niet bekend in de oren klinkt, is het bedrijf genoteerd aan zowel de Londense als de Amsterdamse beurs. Vroeger bekend als Reed Elsevier, heeft RELX de afgelopen jaren een indrukwekkende transformatie doorgemaakt. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld van een traditionele uitgeverij tot een modern databedrijf, waarbij AI-technologie een cruciale rol speelt in de strategie. Deze transformatie maakt RELX een interessant voorbeeld van hoe een organisatie zich succesvol kan aanpassen aan de eisen van een digitale wereld.

Column: Martin Voigt over drummen en fiscaliteit

In deze editie lees je ook een inspirerende column van Nextens’ marketingdirecteur Martin Voigt. Hij legt de verrassende parallellen bloot tussen zijn passie voor drummen en zijn werk als marketingdirecteur in de complexe wereld van fiscaliteit. Voigt beschrijft hoe ritme, precisie en creativiteit niet alleen belangrijk zijn achter het drumstel, maar ook essentieel zijn in het vormgeven van effectieve marketingstrategieën.

Download nu gratis

Zoals altijd is ook deze editie van Blik op Fiscaliteit gratis te downloaden. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste trends, praktische inzichten, of gewoon nieuwsgierig bent naar wat er speelt binnen Nextens, deze editie biedt ook voor jou weer genoeg informatie. Download hem nu gratis!

Een Blik op Fiscaliteit

Hét fiscale magazine van Nederland. Met interviews, trends en praktische artikelen.

The post Nieuwe editie Blik op Fiscaliteit nu gratis te downloaden appeared first on Nextens.