Chef de Mission en Olympisch kampioen Pieter van den Hoogenband Keynote Spreker

Over presteren onder druk en het verleggen van grenzen

Chef de Mission en drievoudig Olympisch kampioen Pieter van den Hoogenband komt naar Nextens Connect als keynote spreker! Pieter, een waar Olympisch fenomeen, staat bekend om zijn vermogen om het beste uit zichzelf te halen op de momenten dat het er écht toe doet. Tijdens een inspirerende presentatie deelt hij zijn ervaringen over hoe hij zijn grenzen verlegde en het verschil maakte op het hoogste niveau van de sport.

Thema’s als het beste uit jezelf halen en presteren onder druk staan centraal in zijn verhaal. Als Chef de Mission van TeamNL – de meest succesvolle ooit! – leidde Pieter zijn team naar een recordaantal van 15 gouden medailles tijdens de Olympische Spelen van 2024 in Parijs. Daarnaast is hij de drijvende kracht achter de Topsport Community, waar hij de top van het bedrijfsleven, de wetenschap en sport samenbrengt om kennis en inzichten te delen.

Mis deze kans om van Pieter’s ervaringen te leren en inspiratie op te doen voor jouw eigen succes niet. Schrijf je snel in voor Nextens Connect en vergroot jouw impact

The post Chef de Mission en Olympisch kampioen Pieter van den Hoogenband Keynote Spreker appeared first on Nextens.