Studio Nextens – Op weg met een nieuw kabinet

Op 3 september staat er weer een nieuwe Studio Nextens gepland. In deze editie bespreken onze promintente gasten onder aanvoering van Ronnie Overgoor de belangrijkste onderwerpen uit het hoofdlijnenakkoord van het nieuwe kabinet. Wil jij weten welke impact deze maatregelen gaan of kunnen hebben op jouw situatie als ondernemer? Schrijf je dan snel gratis in!

Bekijk hieronder alvast een teaser.

Aan bod komen onder andere het ongedaanmaken van de versobering van de 30%-regeling, de maatregelen rond de mkb-vrijstelling en natuurlijk het wetsvoorstel omtrent werkelijk rendement in Box 3. Onze gasten zullen er voor zorgen dat echt alle belangrijke punten de revue passeren. Mocht je een prangende vraag hebben dan is er uiteraard de mogelijkheid om deze te stellen.

Schrijf je nu in voor Studio Nextens op 3 september en hou deze datum vrij in je agenda want dit wil je absoluut niet missen!

The post Studio Nextens – Op weg met een nieuw kabinet appeared first on Nextens.