Eenmanszaak of BV: wat is fiscaal voordeliger?

Rekentool

Eenmanszaak of BV: wat is fiscaal voordeliger?

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar optimalisatie. Fiscaliteit vormt hierop natuurlijk geen uitzondering. Daarom is het als ondernemer belangrijk dat je de meest voordelige fiscale structuur kiest voor je bedrijf. Aangezien er nogal wat verschillen zijn tussen een eenmanszaak of BV – denk aan verschillen in belastingdruk en het moment waarop belasting moet worden afgedragen – is het verstandig om goed te kijken wat voor jouw situatie het meest voordelig is.

De Nextens van IB naar BV rekentool

Om je hierbij een handje te helpen hebben we de van IB naar BV rekentool voor je gemaakt. Met deze rekentool kun je eenvoudig het verschil in belastingdruk voor beide ondernemingsvormen berekenen en krijg je een goed beeld welke optie op fiscaal vlak voor jou het meest geschikt is. .

De Nextens van IB naar BV rekentool

Bij Nextens hebben we speciaal voor jou een gratis rekentool ontwikkeld.

Bekijk de rekentool

Vul je gegevens in


Kies een aanhef
heer
mevrouw

Vul je gegevens in

Tot slot

Wat omschrijft jouw organisatie het beste?
Accounting
Administratie
Belastingadvies
Boekhouding
MKB
Multinational
Notaris
Anders
< Maak een keuze >
Nederland

The post Eenmanszaak of BV: wat is fiscaal voordeliger? appeared first on Nextens.