Exact weten waar je aan toe bent met Nextens

Bij Nextens houden we niet van verrassingen. Daarom weet je met onze producten vooraf altijd exact waar je aan toe bent. Klinkt interessant? Dan is mei de perfecte maand om over te stappen naar Nextens want alleen tijdens de mei overstapmaand profiteer je van speciale tarieven en voordelen!

Overstappen was nog nooit zo eenvoudig

Bij Nextens weten we als geen ander hoe belangrijk het is om zonder zorgen en verrassingen aan de slag te kunnen met je aangiften. Daarom staan onze accountmanagers, trainers en technische helpdesk voor je klaar om je overstap naar Nextens zorgeloos te laten verlopen. Dat doen we in exact 6 heldere stappen:

Een expert van Nextens neemt contact met je op om uitleg te geven over de migratie en plant gelijk een training in.

Vervolgens sturen we je een template voor de migratie van de NAW-gegevens.

Jij stuurt nu het ingevulde bestand terug naar onze Technische Service Desk via support@nextens.nl

Je ontvangt nu een migratiebestand van ons. Deze kun je importeren in je eigen omgeving. Je klantenbestand staat nu in Nextens!

Je aangiftehistorie en aanslagen kun je nu in bulk toevoegen aan je zojuist gemaakte klantendossiers.

Je klanten en aangiftenbestanden zijn nu geïmporteerd. Je bent helemaal klaar om met Nextens aan de slag te gaan!

Klinkt mooi, toch?!

Maar ik heb al uitstel aangevraagd met m’n huidige pakket…

Vraag je je af hoe het zit met vooraf ingevulde aangiften of een reeds aangevraagde uitstelregeling? Ook daar hebben we een oplossing voor want wanneer je in het bezit bent van een VIA-machtiging kun je de vooraf ingevulde aangifte meteen in Nextens ophalen. Daar hoeft geen migratie voor plaats te vinden. En uitstel geregeld in een ander pakket kan Nextens ook gewoon overnemen. Geen enkele reden om je zorgen te maken dus.

Voorlopige en definitieve aanslagen eenvoudig terugvinden

Aanslagen kunnen bovendien in bulk worden geïmporteerd in Nextens en voorzien van een status, zodat je al jouw voorlopige en definitieve aanslagen gekoppeld en wel terugvindt binnen de betreffende klantdossiers. Dus ook dat is geregeld met de overstapservice van Nextens.

Ook toe aan daadwerkelijk fiscaal gemak? Stap nu over naar Nextens!

Dan is de maand mei de perfecte maand om over te stappen naar Nextens. Tijdens de Mei Overstapmaand profiteer je namelijk van speciale tarieven en voordelen. Wacht dus niet en maak gelijk een afspraak met een van onze overstapexperts zodat ook jij exact weet waar je aan toe bent en snel van het fiscaal gemak van Nextens gebruik kunt maken.

– Nextens: al meer dan 70 jaar toonaangevend op het gebied van fiscale software en kennis –

Ja, ik wil ook exact weten waar ik aan toe ben!

The post Exact weten waar je aan toe bent met Nextens appeared first on Nextens.