TOP! Fiscaal en Financieel adviseurs laat zien wat het betekent om écht betrokken te zijn bij elke klant

Voor het team van TOP! Fiscaal en Financieel adviseurs was het winnen van de Nextens Fiscale Kennisprijs 2023 een trots moment van bevestiging. Gevestigd in het hart van Limburg, combineert dit team persoonlijke betrokkenheid met een voortdurende drang naar innovatie en gemeenschapszin. En dat doen ze niet zomaar. Daar zit een visie achter.

“Echte persoonlijke betrokkenheid definieert ons,” vertelt (mede-)eigenaar Ruud Bongers trots, daarmee onderscheidt TOP! zich in een branche waar afstandelijkheid soms de norm lijkt te zijn. Dit principe, samen met een nauwe verbondenheid met de lokale gemeenschap en het voortdurende streven naar innovatie, vormt de basis van hun succes.

Betrokken bij het lokale leven

Vanuit het kantoor in Roermond investeert TOP! heel gericht in de omgeving: “Onze betrokkenheid bij het lokale verenigingsleven is essentieel voor ons. Het maakt ons tot wie we zijn: een deel van de gemeenschap,” benadrukt Bongers.

De toekomst is eigenlijk nu

In de zoektocht naar manieren om de dienstverlening te verfijnen, legt het team een sterke nadruk op continue professionele ontwikkeling en het omarmen van ontwikkelingen zoals robotisering en AI.

“Deze ontwikkelingen bieden nieuwe kansen voor onze praktijk en onze klanten”. TOP! heeft dan ook een ambitieuze toekomstvisie: “We willen steeds meer “ideale klanten” aanspreken en aan ons binden. Dat doen we door een zeer gerichte marketingstrategie te kiezen en huidige – en nieuwe – klanten verder te stimuleren en motiveren.”

Het ideale klantprofiel is duidelijk: ondernemers binnen het MKB die de waarde van kwalitatieve advisering herkennen en nastreven.

Stevige kennisbasis

“De breedte van onze expertise stelt ons in staat om op diverse vraagstukken in te spelen. We zijn onder andere aangesloten bij NOAB en het Register Belastingadviseurs. Daarnaast kiest iedere adviseur aanvullende bijscholing binnen zijn expertise.”

Advies op maat

Er spelen veel misvattingen over wat fiscaal en financieel advies inhoudt. Maar in persoonlijke gesprekken weten de adviseurs altijd te benadrukken dat juist hier maatwerk van belang is.

Nextens maakt veel mogelijk

De dagelijkse praktijk van TOP! wordt ondersteund door Nextens, wiens aangiftesoftware essentieel is voor de efficiëntie van hun werk. Het binnenhalen van de Nextens Fiscale Kennisprijs 2023 zet de toewijding, expertise, en persoonlijke aanpak van TOP! in de schijnwerpers.

Voor deze Limburgse onderneming is het dan ook meer dan alleen het winnen van een prijs, het gaat over wat het betekent om echt betrokken te zijn bij elke klant en elke stap die zij zetten op weg naar succes.

Ook kans maken op een prijs?

Ook in 2024 kun je weer meedingen naar de Nextens Fiscale Kennisprijs! Kijk daarom snel op nextens.nl/kennisprijs om te zien hoe jij dit jaar kans kunt maken op de meest prestigeuze fiscale prijs van Nederland!

The post TOP! Fiscaal en Financieel adviseurs laat zien wat het betekent om écht betrokken te zijn bij elke klant appeared first on Nextens.