Webinar: De Fiscale Toolkit in Actie

Webinar

De Fiscale Toolkit in Actie

Yannick en Sebastiaan laten je in dit webinar in detail zien hoe je met de Fiscale Toolkit van Nextens niet alleen sneller en efficiënter werkt maar ook meer controle krijgt op fiscale vraagstukken.

In een wereld waarin verandering de enige constante is, kun je als financieel of fiscaal professional niet meer zonder een goed uitgeruste toolkit. Maar wat zit er eigenlijk in zo’n toolkit? En hoe maak je daar op een zo effectief mogelijke manier gebruik van? Dat laten onze experts Yannick en Sebastiaan je in dit webinar precies zien.

Aan de hand van concrete voorbeelden leer je hoe je de kennisbank Naslag gebruikt zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste wet- en regelgeving. Maar ze laten ook zien welke rekentools, checklists, stappenplannen of templates er zijn en hoe je deze effectief in de praktijk toepast.

Aan het eind van het webinar is er uiteraard de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Schrijf je snel in en stel jezelf en jouw organisatie in staat om sneller, efficiënter en bovenal strategischer om te gaan met fiscale uitdagingen.

Yannick
7 mei 2024
15.00 uur