IB Almanak 2024 – deel II nu ook in Nextens Naslag

De IB Almanak 2024 – deel II is gepubliceerd. Deze almanak is uitgegeven in boekvorm en is nu ook online te raadplegen in Nextens Naslag.

De IB Almanak 2024 deel I is een vertrouwde uitgave voor de aangifte Inkomstenbelasting. Dat deel bevat onder meer de wettekst voor 2023, vraag- en antwoordbesluiten IB 2001 en extra informatie voor de belastingadviseur.

De IB Almanak deel II is hierop een actuele aanvulling. De IB Almanak 2024 deel II bevat een overzicht van alle wijzigingen in 2024 en de integrale wettekst IB 2001 voor 2024 met alle wijzigingen per 1 januari 2024 daarin speciaal uitgelicht. De rubriek jurisprudentie geeft een terugblik op de belangrijkste uitspraken van de Hoge Raad. In aanvulling op de extra informatie voor de adviseur uit deel II vindt u in de IB Almanak deel II ook alle belangrijke informatie over horizontaal toezicht, de beoordeling van arbeidsrelaties, de winstaangifte 2023, ondernemerschap, mediation en wetgeving op de lange termijn.

Bekijk hier de IB Almanak 2024 – deel II. Heb je nog geen Naslag, ontdek waar onze kennisbank jou mee kan helpen.

Wil jij het overzicht over alle belangrijke fiscale deadlines?