BTW Almanak 2024 staat online

De BTW Almanak 2024 is gepubliceerd. Deze almanak is uitgegeven in boekvorm en is nu ook online te raadplegen op Nextens Naslag.

De BTW Almanak is primair een compleet, praktisch naslagwerk voor kleine en grote bedrijven en hun fiscaal adviseurs. Naast het doen van btw-aangifte, is de almanak ook onmisbaar bij het nemen van bedrijfsbeslissingen voor de korte en de lange termijn. Voorts is de almanak uitermate geschikt als naslagwerk binnen de Belastingdienst, rechtspraak en andere overheden. Daarnaast is deze almanak geschikt voor gebruik binnen het onderwijs, gezien alle onderwerpen op een breed toegankelijke manier, met bronvermelding worden behandeld.

Voor het jaar 2024 zijn er geen grote wijzigingen in wet- en regelgeving doorgevoerd. De nationale en Europese rechters hebben daarentegen het afgelopen kalenderjaar niet stilgezeten. Alle belangrijke uitspraken zijn uiteraard verwerkt in deze editie. Verder is er in deze editie extra aandacht voor btw bij grensoverschrijdende transacties.

Per juli 2024 zal de halfjaarlijkse update van de BTW Almanak online beschikbaar zijn op Nextens Naslag.

Bekijk hier de BTW Almanak 2024

Heb je nog geen Nextens Naslag en wil je meer weten? Bekijk onze Naslag pagina.

The post BTW Almanak 2024 staat online appeared first on Nextens.