Medewerkers

Mogen wij ons even voorstellen?

Bent u op zoek naar iemand die u op deskundige wijze kan helpen met uw administratie, uw loonadministratie en/of een belastingaangifte? Wilt u een deskundige kunnen spreken op de tijd dat het u uitkomt en die voor u klaarstaat als het nodig is? Op onze eerste kosteloze afspraak zullen wij u versteld laten staan van de kennis en mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Mogen wij ons dan even voorstellen. Van Kampen Administraties en Kantoorservice is een administratie en belastingadvieskantoor wat al sinds 1984 gevestigd is in Boskoop. In deze tijd hebben wij ons bewezen als een kwalitatief goede dienstverlener op het gebied van administratieve, arbeidsrechtelijke en fiscale dienstverlening. Begonnen als eenmansbedrijf is het kantoor inmiddels uitgegroeid tot een kantoor waar 6 mensen met plezier voor u willen werken. Wij zijn aangesloten bij de NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen. Daardoor kunt u er op vertrouwen dat uw administratie en belastingzaken bij ons in goede handen zijn.

Petra van Kampen

Petra van Kampen is de kantoorleider en verzorgt daarnaast het meeste advieswerk voor de klanten. Petra werkt van maandag tot en met vrijdag.

Sjon Hoogendijk

Sjon Hoogendijk verzorgt jaarwerk en belastingaangiften en doet ook advieswerk aan klanten. Sjon werkt meestal op woensdag en verder op afspraak.

Jan van Veen

Jan van Veen verzorgt jaarrekeningen en belastingaangiften. Jan werkt van maandag tot en met vrijdag.

Irena Jonker

Irena Jonker verzorgt zowel klantadministraties en btw aangiften, als jaarwerk en belastingaangiften. Irena werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Coby Bakker

Coby Bakker verzorgt onze eigen administratie alsmede de administraties en btw aangiften van klanten. Coby werkt op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Margareth Henneke

Margareth verzorgt alle salarisadministraties en helpt Coby en Irena bij het inboeken van de administraties. Ze werkt op maandag, dinsdag, woensdag (oneven weken) en donderdag (even weken).

Neem contact op

  • Upload hier veilig uw bestanden

    Wilt u meteen goed advies? Dan kunt u hier vast uw bestanden naar ons versturen via beveiligde verbinding
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 999 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.